De Plantage, centrum voor de kunsten


Het brede cursusaanbod biedt

kinderen

,

jongeren

en

volwassenen

volop keus om in hun vrije tijd meteen actief aan de slag te gaan met

kunst:

,

muziek

,

muziekles

op een

muziekinstrument

,

beeldende kunst

,

dansles

,

schilderles

,

tekenles

,

keramiek

,

theaterles

en

film

. Er zijn

Workshops

, oriënterende

cursussen

en verdiepende cursussen.
KUNST IS FEEST
groep 3-8 / 6-12 jaar
     
Een partijtje, een feestje of gewoon jarig? Dit kan bij de Plantage gevierd worden. Dat wordt niet zomaar een feest, maar een workshop waarin samen met vriendjes en vriendinnetjes of wie dan ook iets kunstigs wordt gemaakt. Op maat en in overleg zijn diverse workshops mogelijk: werken met klei, draaien op een schopschijf, een ets maken met een droge naald of gewoon tekenen of schilderen. Uiteindelijk neemt iedereen zijn eigen kunstwerk mee naar huis!

Deze workshops duren twee uur. Datum, tijd en invulling gaan in overleg met de docent. Groepsgrootte is minimaal 8 en maximaal 10 kinderen à € 14,50 per kind (inclusief materiaal).

Belangstelling? Neem contact op met de teamleider van de afdeling beeldend, Rob Heijman beeldend@plantage.info.* Instromen in een cursus die al begonnen is kan in overleg met de docent. Neem contact op met de administratie: info@plantage.info.

Delen:
     

  Notice: Undefined variable: x_aantal_lessen_max in /var/www/clients/client82/web339/web/2016/cursussen/cursusinfo_balk.php on line 312
Volgen: Facebook logo twitter logo google+ youtube logo nieuwsbrief logo
Kleine Plantage 1a
4001 RP Tiel